Storleksguide

Hur väljer jag storlek?

På badrocken SanktAnna väljer man både storlek och längd. Badrockens modell är nämligen skapad för att vara hellång och elegant. Vi tänker att man ska kunna känna sig vacker och feminin även när man är klädd i en badrock.  Med det sagt så ser vi alla olika ut, och är olika långa. Vi hoppas du hittar just din storlek med hjälp av guiden nedan. 

S passar dig som vanligtvis väljer XS eller S när du handlar kläder. Passar bäst på dig som har ett stussmått (det är storleken runt rumpan) som är mindre än cirka 95cm. Är du en S men vill kunna dra badrocken omlott framtill bör du välja  storleken M. 

M passar dig som vanligtvis väljer M, eller en liten L när du handlar kläder. Passar bäst på dig som har ett stussmått som är mindre än cirka 110-115.

Vi vet att många rumpors omfång kan vara större än ovan och hoppas kunna släppa badrocken i L framöver. 

Hur väljer jag längd?

Normal längd är en hellång modell och passar dig som är kortare än 170 cm lång (Är du kortare än ca 1,63 kan du behöva lägga upp rocken till passande längd.)

Extra Lång passar dig som längre än 170 cm lång.

Observera att rockarna är gjorda för att vara hellånga, dvs om du t.ex. är 170 cm och köper en Extra Lång så kommer rocken troligen att släpa i golvet innan du tvättar den.

Vänligen även notera att vävd frotté i bomull krymper vid första  tvättarna. Badrocken är sydd med krympmån och kan kännas stor och framför allt lång innan du tvättat den. Vi rekommenderar att du tvättar badrocken i 60 grader första gången för att den ska få sin avsedda form och storlek och dessutom hålla längre då de vävda trådarna drar ihop sig vid första tvättarna. Vill du ha frottén fluffig så tumlar du den på låg värme och vill du hellre ha den lite "rivig" så låt den lufttorka. 

Känns det fortfarande svårt att välja storlek? Skriv till oss på info@vidhavet.com så hjälper vi till att välja rätt utefter just dina mått.