Frågor och svar

Frågor har vi alla. Här kan du hitta de frågor och svar vi tror är mest relevanta för dig. Saknar du svar på någon fråga så kontakta oss på info@vidhavet.com, vi svarar oftast inom 48h. 

Vilken storlek ska jag köpa?  

Kolla vår storleksguide för att få måtten på varje storlek.

Vi har ändrat lite i våra storlekar, om du tidigare köpt en badrock och vill ha samma storlek igen, se nedan så hittar du rätt:

Storlekar FÖRUT: Storlekar NU:
S/M Small
S/M - lång Small - extra lång
M/L Medium
M/L - lång Medium - extra lång
Ny storlek Large
Ny storlek Large - extra lång

Hur tvättar jag min badrock?

Badrocken tål att tvättas i 60 grader men för att värna om vår miljö och framtid så rekommenderar vi att du tvättar badrocken på lägre temperatur. OBS: På vår första kollektion av badrocken SanktAnna så har några kunder rapporterat att tvättråden lossnat efter man tvättat badrocken ett par gånger. För att kompensera er på ett så hållbart sätt som möjligt har vi valt att skänka 10kr per producerad badrock (utöver det vi redan skänkt per såld rock under vårt lanseringsevent) till Sjöräddningen i vår hemma hamn Arkösund. Självklart hittar du tvättråden här.

När får jag min order?

När du har gjort din beställning så börjar vi hantera den omgående. Vi är att litet företag och måna om att du ska få en så personlig shoppingupplevelse som möjligt. Leveranstiden beror såklart på vilken dag och tid du gör din beställning samt var du bor, men uppskattningsvis är leveranstiden inom Sverige 1-3 vardagar, i Norden 2-7 vardagar och 3-14 vardagar i resten av världen. 

Observera att leveransdatum inte är garanterade och förseningar kan uppstå.

För mer information se Frakt, retur och byten.

Vad kostar frakten? 

Vi erbjuder gratis frakt när du beställer över 2000 kr och bor i Sverige.

För kunder som beställer under 2000 kr är frakten 49 kr inom Sverige. Är du bosatt utanför Sverige kostar det från 299 kr. 

För mer information se Frakt, retur och byten.

Kan jag byta eller returnera mina plagg?

Om du inte är nöjd med ditt plagg kan du byta eller returnera det inom 14 dagar efter att du gjort din beställning. Om du förbeställer produkter, kan du byta eller returnera inom 14 dagar efter vi har skickat ditt plagg. Du som kund står själv för returfrakten. Vi återbetalar endast plagg som är oanvända eftersom vi annars måste kassera varan och är det något vi verkligen inte gillar så är det svinn!

Se detaljerade instruktionerna i Frakt, retur och byten om hur man returnerar eller byter plagg.

Hur jobbar VidHavet med hållbarhet?

Våra produkter är certifierade så att natur och människan ska må bra. Vi är måna om våra hav och vår natur och försöker därför vara så hållbara som möjligt. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på sidan Hållbarhet och om vårt arbete för havet på den här sidan.