Frakt, retur och byten

Frakt

Normalt skickas dina varor omgående och inom Sverige bör du ha din vara inom 3-5 dagar men det beror också på hur snabbt vi hinner packa den. Vi gör vårt bästa för att snabbt få ut varor till våra kunder.

Se till att ange rätt leveransadress, om du tror att du angett en felaktig adress kontakta oss info@vidhavet.com

Följande fraktpriser gäller fr.o.m 20210901
Inom Sverige: 49kr för köp under 2000kr. Över 2000kr gäller fri frakt.
Norden: 149kr
EU: 299kr
Utanför EU, resten av världen: 499kr
Observera att vid leverans utanför sverige kan ytterligare skatter och dylikt tillkomma. Köparen står själv för sådana kostander.

Retur och byten

Självklart kan du returnera eller byta en oanvänd vara. Processen är den samma för både returer och byten. Om du vill byta till en annan storlek så returnerar du varan och lägger sedan en ny beställning på den storlek du vill ha. Vi återbetalar dig såklart för den returnerade storleken så snart vi mottagit returen. Maila oss på info@vidhavet.com och ange ordernummer i ämnesraden. Tala gärna om varför du returnerar varan! Vi bokar returfrakt och mailar fraktsedel till dig som du printar och fäster på paketet och sedan lämnar in hos postombud.

Observera att du själv står för fraktkostnaden för returer och byten. Skulle det vara något fel på varan och du behöver returnera den av den anledningen så står vi givetvis för returfrakten.

Har du upptäckt ett fel på en vara? Skicka då först ett mail till info@vidhavet.com och förklara vad som är fel och bifoga gärna en bild. När du fått bekräftelse av oss kan du sedan returnera varan så skickar vi ut en ny eller betalar tillbaka summan på ditt konto.